League din Legends – Sabat 2021

AsheCoven_Final.png

Ceva malefic se apropie. Ca niște șoapte în întuneric, zeii străvechi revin la viață, murmurând promisiuni de glorie și putere la urechea devotaților lor adepți. Dar numai ofrandele de sânge vărsat pe câmpul de luptă îi vor mulțumi. Sabatul lor loial trebuie să se ridice încă o dată și să ia cu asalt refugiul din Pădurea Străbunilor, ca să ceară răzbunarea și renașterea idolilor săi căzuți.

Misiunea ta întunecată începe pe 12 august 2021, la 23:00 ora României, și va continua până pe 14 septembrie 2021, la 9:59 ora României. Misiunile vor lua startul la începutul acestor ritualuri sinistre și se vor încheia pe 14 septembrie 2021, la 9:59 ora României – deși acoliții vor putea cheltui token-urile până pe 29 septembrie 2021, la 9:59 ora României.

Zeii străvechi se trezesc

CovenWarwick_Final.jpg

Într-o vreme acum pierdută printre mituri și legende, zeii străvechi primordiali se desfătau în lumina care se stingea a lumii. Cu puterea combinată, sabatul – condus de regina vrăjitoarelor, Morgana – a încercat să invadeze Pădurea Străbunilor și să asigure întoarcerea zeilor străvechi pe tărâmul fizic. Dar chiar când victoria părea mai sigură, sabatul a fost trădat și aproape că și-a pierdut speranța.

Dar această campanie blestemată refuză să se ofilească și să moară. Unește-ți puterea cu cea a unei noi cete de adepți magici ai sabatului și fă-le pe plac zeilor străvechi. Dacă învingi, s-ar putea să vezi că zeii străvechi sunt dispuși să-ți ofere recompense exclusive pentru serviciile tale...

Evelynn, îmbrățișarea agoniei

EvelynnCoven_Final.jpg

Întuneric. Vrăjitorie. Dorință. După ce sabatul și-a găsit sfârșitul în mâinile apărătorilor Pădurii Străbunilor, Evelynn, seducătoarea demonică, a așteptat nerăbdătoare ocazia de a-și lua revanșa. Sosirea ei este anunțată de binecuvântările născute din magia străveche care au făcut-o posibilă. Skin-ul Evelynn din sabat (legendar) va fi disponibil pentru 1820 RP în magazin.

Permisul și pachetul permisului Vrăjitoare 2021

LeblancPrestigeCoven_Final.png

Puterea zeilor străvechi are un preț. Permisul evenimentului Sabat 2021 (1650 RP) și pachetul permisului evenimentului Sabat 2021 (2650 RP) vor putea fi achiziționate de pe 12 august 2021, la 23:00 ora României. Permisul standard al evenimentului Sabat 2021 include permisul evenimentului, 4 sfere sabat 2021 și 200 de token-uri sabat 2021. Pachetul permisului evenimentului Sabat 2021 conține toate obiectele menționate mai sus, plus iconița LeBlanc din sabat, skin-ul LeBlanc din sabat și campionul LeBlanc.

Atât permisul evenimentului, cât și pachetul permisului evenimentului Sabat 2021 îți oferă acces la toate misiunile enumerate mai jos (și la recompensele lor tentante).

Misiuni

CassiopeiaCoven_Final.png

Jură credință puterilor zeilor străvechi și vei primi recompense care-ți întrec cele mai violente coșmaruri. Începând de pe 12 august, la 23:00 ora României, următoarele misiuni vor fi deblocate pentru deținătorii de permise, unele fiind disponibile și pentru cei care nu dețin permise.

Misiunile pentru praguri: permisul evenimentului necesar

Următoarele obiective și recompense se aplică doar jocurilor create prin sistemul de alcătuire a echipelor. Misiunile sabat pentru praguri pot fi încheiate doar în ordine, de la 1 la 20, îndeplinind obiectivul anterior.

Despre punctele pentru obiective

Toate victoriile = 5 puncte | toate înfrângerile = 2 puncte.

Obiectivul tuturor misiunilor pentru praguri este de a obține 15 puncte și ai nevoie de un permis al evenimentului.

Misiune sabat pentru praguri Recompensă
1 din 20 Iconița permisului Sabat 2021
2 din 20 5 puncte de prestigiu
3 din 20 Boost de XP pentru 10 victorii
4 din 20 5 puncte de prestigiu
5 din 20 Salutare [animație Evelynn din sabat]
6 din 20 5 puncte de prestigiu
7 din 20 1500 esență albastră
8 din 20 5 puncte de prestigiu
9 din 20 Privește-mă în ochi [animație Cassiopeia din sabat]
10 din 20 5 puncte de prestigiu
11 din 20 Începe vânătoarea! [animație Warwick, zeul străvechi]
12 din 20 1500 esență albastră
13 din 20 500 esență portocalie
14 din 20 Animație misterioasă permanentă
15 din 20 1 nestemată
16 din 20 1 cheie hextech
17 din 20 1 cufăr cu stil
18 din 20 750 esență portocalie
19 din 20 Sferă sabat 2021
20 din 20 1 nestemată

Victorii săptămânale: permisul evenimentului necesar

Despre punctele pentru obiective

Toate victoriile = 5 puncte | toate înfrângerile = 2 puncte.

Se aplică doar jocurilor create prin sistemul de alcătuire a echipelor.

Misiune pentru victoriile săptămânale Obiectiv Recompensă Program
Săptămâna 1 Obține 35 de puncte 230 de token-uri 12 aug., 23:00 ora României – 14 sept., 9:59 ora României
Săptămâna 2 Obține 35 de puncte 230 de token-uri 19 aug., 23:00 ora României – 14 sept., 9:59 ora României
Săptămâna 3 Obține 35 de puncte 230 de token-uri 26 aug., 23:00 ora României – 14 sept., 9:59 ora României
Săptămâna 4 Obține 50 de puncte 310 token-uri 2 sept., 23:00 ora României – 14 sept., 9:59 ora României

Misiunile sabat: permisul evenimentului nu este necesar

Următoarele misiuni sunt disponibile tuturor jucătorilor, dar pot fi finalizate o singură dată. Misiunile ''Poveste din sabat'' însemnate cu gri se vor debloca în același timp după îndeplinirea obiectivelor misiunilor anterioare și trebuie finalizate amândouă – indiferent în ce ordine – pentru a debloca următoarea misiune. Se aplică doar jocurilor create prin sistemul de alcătuire a echipelor.

Misiune sabat Obiectiv 1 SAU Obiectiv 2 Recompensă
1 Câștigă un meci jucând cu, împotriva sau alături de Malphite, Warwick sau Ashe Joacă 4 meciuri 20 de token-uri sabat 2021
2 Ca echipă, distrugeți 12 structuri (turnuri și inhibitoare) Joacă 4 meciuri 20 de token-uri sabat 2021
3 Doboară 30 de campioni Joacă 4 meciuri 20 de token-uri sabat 2021
4 Provoacă 90.000 daune fizice împotriva campionilor Joacă 6 meciuri 20 de token-uri sabat 2021 / iconița evenimentului Sabat 2021
5 Câștigă un meci jucând cu, împotriva sau alături de Cassiopeia, Ahri sau Evelynn Joacă 4 meciuri 20 de token-uri sabat 2021
6 Obține un punctaj al viziunii de 60 Joacă 4 meciuri 20 de token-uri sabat 2021
7 Obține un punctaj al controlului maselor de 50 Joacă 4 meciuri 20 de token-uri sabat 2021
8 Provoacă 72.000 daune magice împotriva campionilor Joacă 6 meciuri 25 de token-uri sabat 2021
9 Ucide 10 campioni Joacă 4 meciuri 20 de token-uri sabat 2021
10 Ucide 12 monștri din junglă cu buff (fie roșu, fie albastru) Joacă 4 meciuri 20 de token-uri sabat 2021
11 Ucide 350 de minioni Joacă 4 meciuri 20 de token-uri sabat 2021
12 Joacă 2 meciuri cu, împotriva sau alături de campioni cu skin-uri sabat sau zeu străvechi Joacă 6 meciuri 25 de token-uri sabat 2021 / capsulă cu idoli eterni

Misiunile băncii de token-uri: permisul evenimentului nu este necesar

Poți repeta misiunile băncii de token-uri de câte ori vrei tu. Token-urile câștigate din îndeplinirea acestor obiective sunt adăugate în banca de token-uri pentru cei care nu dețin permise, în timp ce sunt adăugate direct jucătorului pentru deținătorii de permise. Se aplică doar jocurilor create prin sistemul de alcătuire a echipelor.

Obiectiv Recompensă
Câștigă un meci PvP în Riftul Invocatorului creat prin sistemul de alcătuire a echipelor 10 token-uri
Pierde un joc PvP în Riftul Invocatorului creat prin sistemul de alcătuire a echipelor 5 token-uri
Câștigă un joc PvP de ARAM creat prin sistemul de alcătuire a echipelor 6 token-uri
Pierde un joc PvP de ARAM creat prin sistemul de alcătuire a echipelor 3 token-uri
Termină pe locul 1 sau 2 în TFT 8 token-uri
Termină pe locul 3 sau 4 în TFT 6 token-uri
Termină pe locul 5 sau 6 în TFT 4 token-uri
Termină pe locul 7 sau 8 în TFT 2 token-uri
Câștigă un joc One for All creat prin sistemul de alcătuire a echipelor 6 token-uri
Pierde un joc One for All creat prin sistemul de alcătuire a echipelor 3 token-uri

Misiunea sferei: permisul evenimentului nu este necesar

Această misiune a sferei este disponibilă tuturor jucătorilor și poate fi finalizată o singură dată.

Misiune Obiectiv Recompense
Misiunea sferei sabat Joacă 30 de meciuri - 50 de token-uri sabat 2021

- 1 sferă sabat 2021

Costurile conținutului

AhriCoven_Final.png

Așadar, acolitule, ești gata să-ți începi aventura pentru a reface puterea supremă a sabatului? Pentru a începe, uită-te la costurile conținutului de mai jos.

Campioni sabat

Clanul nostru mistic devine mai puternic prin adăugarea de noi membri ai sabatului, care vor putea fi cumpărați începând de pe 12 august, la 23:00 ora României. Îngroașă-ți rândurile cu întregul sabat atunci când cumperi mega-pachetul sabat 2021, care îi include pe toți campionii enumerați mai jos, skin-urile lor de campioni sabat, iconițele chenar și skin-ul sabat pentru gărzi pentru 13869 RP. Nu-ți face griji, se vor aplica reduceri dacă deja îi deții pe unii sau pe toți acești campioni.

  • Evelynn din sabat (legendar) – 1820 RP
  • Ahri din sabat – 1350 RP
  • Ashe din sabat – 1350 RP
  • Cassiopeia din sabat – 1350 RP
  • Warwick, zeul străvechi – 1350 RP
  • Malphite, zeul străvechi – 1350 RP

Skin-uri Chroma

Aceste noi skin-uri Chroma vrăjitorești sunt fermecate. Toate skin-urile Chroma sabat lansate costă 290 RP. Reține că skin-urile Chroma Ritual întunecat rare pot fi cumpărate numai din magazinul evenimentului, în timp ce skin-urile Chroma Rubin pot fi obținute exclusiv prin setul Chroma al fiecărui campion.

  • Ahri din sabat (Smarald, Cuarț roz, Safir, Ochi de pisică, Tanzanit, Obsidian, Perlă, Ritual întunecat)
  • Cassiopeia din sabat (Ochi de pisică, Tanzanit, Smarald, Cuarț roz, Safir, Obsidian, Perlă, Ritual întunecat)
  • Evelynn din sabat (Safir, Cuarț roz, Perlă, Obsidian, Ritual întunecat)
  • Ashe din sabat (Smarald, Cuarț roz, Acvamarin, Ochi de pisică, Tanzanit, Obsidian, Perlă, Ritual întunecat)
  • Zyra din sabat (Ochi de pisică, Smarald, Cuarț roz, Safir, Tanzanit, Perlă, Obsidian, Ritual întunecat)
  • Warwick, zeul străvechi (Citrin, Smarald, Safir, Cuarț roz, Obsidian, Acvamarin, Perlă, Ritual întunecat)
  • Malphite, zeul străvechi (Ochi de pisică, Smarald, Tanzanit, Safir, Cuarț roz, Perlă, Obsidian, Ritual întunecat)

Următorii membri ai sabatului lansați anterior vor primi și ei skin-urile Chroma Ritual întunecat, disponibile în magazinul evenimentului:

  • Morgana din sabat (Ritual întunecat)
  • Camille din sabat (Ritual întunecat)
  • LeBlanc din sabat (Ritual întunecat)
  • Lissandra din sabat (Ritual întunecat)

Skin-uri Chroma exclusiv în pachet

CONȚINUT PACHET
Ahri din sabat (Rubin) Set Chroma Ahri din sabat
Cassiopeia din sabat (Rubin) Set Chroma Cassiopeia din sabat
Evelynn din sabat (Rubin) Set Chroma Evelynn din sabat
Ashe din sabat (Rubin) Set Chroma Ashe din sabat
Warwick, zeul străvechi (Rubin) Set Chroma Warwick, zeul străvechi
Malphite, zeul străvechi (Rubin) Set Chroma Malphite, zeul străvechi
Zyra din sabat (Rubin) Set Chroma Zyra din sabat

Skin-uri pentru gărzi

  • Skin pentru gărzi sabat – exclusiv prin mega-pachetul sabat și noile pachete de seturi chenar sabat
Coven_Ward.png

Seturi chenar

O nouă colecție înfricoșătoare de seturi chenar sabat (împreună cu campionii) va putea fi achiziționată de pe 12 august 2021, la 23:00 ora României. Iconițele din ea pot fi obținute exclusiv prin aceste seturi și nu pot fi achiziționate individual!

Următoarele seturi chenar sabat pot fi cumpărate toate împreună cu campionii pentru 2350 RP sau fără campioni pentru 2220 RP.

  • Set chenar Ashe din sabat (campion, skin Ashe din sabat, skin pentru gărzi sabat, iconiță Ashe din sabat)
  • Set chenar Ahri din sabat (campion, skin Ahri din sabat, skin pentru gărzi sabat, iconiță Ahri din sabat)
  • Set chenar Cassiopeia din sabat (campion, skin Cassiopeia din sabat, skin pentru gărzi sabat, iconiță Cassiopeia din sabat)
  • Set chenar Warwick, zeul străvechi (campion, skin Warwick, zeul străvechi, skin pentru gărzi sabat, iconiță Warwick, zeul străvechi)
  • Set chenar Malphite, zeul străvechi (campion, skin Malphite, zeul străvechi, skin pentru gărzi sabat, iconiță Malphite, zeul străvechi)

Setul chenar Evelynn din sabat (legendar) poate fi cumpărat împreună cu campionul pentru 2982 RP sau fără campion pentru 2690 RP.

  • Set chenar Evelynn din sabat (campion, skin Evelynn din sabat [legendar], skin pentru gărzi sabat, iconiță Evelynn din sabat)

Animații Emotes.jpg

  • Salutare [Evelynn din sabat] – este necesară îndeplinirea misiunilor pentru praguri din cadrul permisului evenimentului
  • Privește-mă în ochi [Cassiopeia din sabat] – este necesară îndeplinirea misiunilor pentru praguri din cadrul permisului evenimentului
  • Începe vânătoarea! [Warwick, zeul străvechi] – este necesară îndeplinirea misiunilor pentru praguri din cadrul permisului evenimentului

Recompense și pachete de recompense

MalphiteCoven_Final.png

Nicio vrajă nu este completă fără niște conținut suplimentar, care să invoce strălucirea și norocul!

O singură sferă sabat 2021 conține 1 frântură de skin aleatoriu și îți mărește șansele să primești o nestemată sau un skin mitic permanent de 1,5 ori. Fiecare sferă oferă și o șansă de 3,5% să primești o punguță Bufnița Cenușie din sabat. Pachetul Cerbul de Fildeș din sabat poate fi cumpărat doar cu pachetul cu 50 de sfere menționat mai jos. Icons_Loot_Coven2021_Orb_Final.png
Icons_Loot_Coven2021_Bag2_Final.png

Punguță Bufnița Cenușie din sabat:

  • Șansele să primești o nestemată sau un skin mitic permanent sunt de 1,5 ori mai mari
  • 3 frânturi de skin-uri în valoare de cel puțin 750 RP (probabilitate de 70%) SAU 4 frânturi de skin-uri în valoare de cel mult 1350 RP (probabilitate de 30%)
Icons_Loot_Coven2021_Bag1_Final.png

Pachet Cerbul de Fildeș din sabat:

  • șansele să primești o nestemată sau un skin mitic permanent sunt de 1,5 ori mai mari
  • 4 frânturi de skin-uri de orice raritate (probabilitate de 40%) SAU 3 frânturi de skin-uri în valoare de cel puțin 1350 RP (probabilitate de 60%)

Dacă preferi o cale mai directă, poți obține unele recompense sabat din magazin:

Conținut Preț
1 sferă sabat 2021 + 16 token-uri sabat 250 RP
10 sfere sabat 2021 + 1 sferă sabat 2021 bonus + 160 token-uri sabat 2500 RP
25 sfere sabat 2021 + 1 punguță Bufnița Cenușie din sabat + 400 token-uri sabat 6250 RP
50 sfere sabat 2021 + 2 punguțe Bufnița Cenușie din sabat + 1 pachet Cerbul de Fildeș din sabat + 800 token-uri 12500 RP

Magazinul evenimentului

Morgana_Coven_Final.jpg

Conținut Preț
LeBlanc din sabat (ediția ''Prestigiu'' + iconiță) 2000 de token-uri
100 PP (2020) + iconiță (pachet puncte de prestigiu) 2200 de token-uri
Iconiță + skin Chroma Ritual întunecat (LeBlanc din sabat) 300 de token-uri
Iconiță + skin Chroma Ritual întunecat (Evelynn din sabat) 300 de token-uri
Iconiță + skin Chroma Ritual întunecat (Ashe din sabat) 300 de token-uri
Iconiță + skin Chroma Ritual întunecat (Ahri din sabat) 300 de token-uri
Iconiță + skin Chroma Ritual întunecat (Cassiopeia din sabat) 300 de token-uri
Iconiță + skin Chroma Ritual întunecat (Malphite, zeul străvechi) 300 de token-uri
Iconiță + skin Chroma Ritual întunecat (Warwick, zeul străvechi) 300 de token-uri
Evelynn din sabat (chenar + iconiță) 250 de token-uri
Ashe din sabat (chenar + iconiță) 250 de token-uri
Ahri din sabat (chenar + iconiță) 250 de token-uri
Cassiopeia din sabat (chenar + iconiță) 250 de token-uri
Malphite, zeul străvechi (chenar + iconiță) 250 de token-uri
Warwick, zeul străvechi (chenar + iconiță) 250 de token-uri
Iconiță + skin Chroma Ritual întunecat (Zyra din sabat) 300 de token-uri
Iconiță + skin Chroma Ritual întunecat (Morgana din sabat) 300 de token-uri
Iconiță + skin Chroma Ritual întunecat (Lissandra din sabat) 300 de token-uri
Iconiță + skin Chroma Ritual întunecat (Camille din sabat) 300 de token-uri
10 esență albastră 1 token
1 fragment de cheie 20 de token-uri
1 cheie 60 de token-uri
3 chei 180 de token-uri
100 esență albastră 10 token-uri
Frântură de campion aleatoriu 50 de token-uri
Animație misterioasă 60 de token-uri
Sferă sabat 2021 200 de token-uri
Ou rar cu mici legende 300 de token-uri
Ou Mugurii spiritelor 600 de token-uri
Ou cu mică legendă eroică 600 de token-uri

Printr-o surprinzătoare răsturnare de situație în lumea interlopă, o nouă serie de skin-uri de campioni Coșmar în Orașul crimelor și de skin-uri Chroma subterane Coșmar în Orașul crimelor va fi lansată pe 26 august 2021, la 23:00 ora României. Noile skin-uri Coșmar în Orașul crimelor vor putea fi achiziționate din magazinul LoL pentru 1350 RP, deși skin-urile lor Chroma subterane vor putea fi create doar cu token-uri sabat 2021 până pe 28 septembrie 2021, la 11:00 ora României.

Noile skin-uri de campioni Coșmar în Orașul crimelor sunt:

  • Akali coșmar în Orașul crimelor – 1350 RP
  • Darius coșmar în Orașul crimelor – 1350 RP
  • Twisted Fate coșmar în Orașul crimelor – 1350 RP
  • Shaco coșmar în Orașul crimelor – 1350 RP
  • Zyra coșmar în Orașul crimelor – 1350 RP

Obține aceste skin-uri Chroma subterane rare și conținutul aferent din magazinul evenimentului Sabat până pe 28 septembrie!

Conținut Preț
Iconiță + skin Chroma subteran (Akali coșmar în Orașul crimelor) 300 de token-uri
Iconiță + skin Chroma subteran (Darius coșmar în Orașul crimelor) 300 de token-uri
Iconiță + skin Chroma subteran (Twisted Fate coșmar în Orașul crimelor) 300 de token-uri
Iconiță + skin Chroma subteran (Shaco coșmar în Orașul crimelor) 300 de token-uri
Iconiță + skin Chroma subteran (Zyra coșmar în Orașul crimelor) 300 de token-uri

One For All

one-for-all-ziggs-league.jpg

Te îngrijorează dublurile? Stai să vezi cum e să înmulțești lucrurile cu cinci când One For All se întoarce în League of Legends de pe 12 august 2021, la 23:00 ora României până pe 14 septembrie 2021, la 9:59 ora României. Alătură-te unei echipe de clone și arată-le tuturor în câte stiluri poți juca același campion.

A fost util acest articol?

Nu găsești ceea ce cauți?

De la probleme tehnice la frustrare, suntem aici pentru a te ajuta. Trimite un tichet! Câtă vreme nu dispare printr-un portal, te vom contacta în curând.

/ Trimite un tichet
Susținut de Zendesk