A fiókok inaktiválásával és törlésével kapcsolatos gyakori kérdések

Eljöhet az idő, amikor úgy döntesz, inaktiválod vagy törlöd a Riot-fiókodat, és ezzel nincs is semmi gond (bár a távozásodat szomorúan vesszük tudomásul). Fontos megjegyezni azonban, hogy a Riot-fiókodra már a Riot minden játékához, így a jövőben megjelenőkhöz is szükség van. Ha a LoL-fiókod törlésével örökre magad mögött hagyod a játékot, azzal adott esetben a VALORANT-, Wild Rift- és Legends of Runeterra-fiókodnak is végleg búcsút inthetsz. Tudjuk, hogy ez komolynak hangzik, ezért szeretnénk, ha teljesen tisztában lennél azzal, mit is jelent törölni vagy inaktiválni egy fiókot.

Mi a különbség a fiók törlése és inaktiválása között?

A fiók törlésekor véglegesen törlünk a fiókoddal kapcsolatos minden személyes adatot. Ezt követően nem fogod tudni elérni a fiókodat, és ezt a műveletet nem lehet visszafordítani.

A fiók inaktiválása korlátozza a fiókhoz való hozzáférést, de a fiókadatok megmaradnak. Az inaktivált fiókba senki nem tud bejelentkezni, az adataidat pedig az adatbázisunkban tároljuk. A művelet kérésre bármikor visszavonható. A fiókod inaktiválása NEM gátolja meg az LP csökkenését.

Fiók inaktiválása

Hogyan inaktiválhatom a fiókomat?

Mielőtt a fiókod inaktiválását kérnéd, vedd figyelembe, hogy aktív állapotban maradhat a fiókod akkor is, ha a közeljövőben nem szeretnéd használni. Ha aktív állapotban hagyod a fiókodat, nem töröljük, és más hátrány sem ér téged.

Küldj egy hibajegyet a játékostámogatásnak a következő információkkal:

A JEGY TÁRGYA: Fiók inaktiválása

  • Fióknév (az a név, amellyel bejelentkezel a LoL-kliensbe):
  • Idézőnév (az a név, amelyet a barátaid látnak játék közben):
  • A szerver, amelyen játszol:
  • A fiók létrehozásának időpontja:
  • A hely, ahonnan a fiókot regisztráltad (ország, város):
  • A fiókod regisztrálásához eredetileg használt e-mail-cím:

Javasoljuk, hogy a fiók inaktiválása előtt törölj minden fizetési adatot a fiókodból.

Mi történik, ha nem tudom megadni a szükséges adatokat?

Ha nem tudod megadni az összes kért adatot, további kérdéseket tehetünk fel neked annak igazolása érdekében, hogy valóban te vagy a fiók tulajdonosa. Erre azért van szükség, hogy szavatolhassuk a fiókok biztonságát.

Fiók törlése

Mennyi időt vesz igénybe a fiók törlése?

FIGYELMEZTETÉS

A fiókod törlése a kérelem benyújtása után 30 nappal történik meg, és ez idő alatt nem tudsz majd hozzáférni a fiókodhoz.

Ha a fióktörlési kérelem benyújtása után mégis meggondoltad magad, akkor válaszolj a fiókodhoz kapcsolódó e-mail-címre érkezett automatikus üzenetre, amilyen gyorsan csak lehet. A törlés időpontja előtt legalább öt nappal értesítened kell bennünket, máskülönben nem tudjuk megmenteni a fiókodat.

Fióktörlés és adatlekérés

Ha szeretnéd lekérni a fiókod adatait, azt ne felejtsd el még a törlése előtt megtenni. Az adatok lekérésére vonatkozó kérés elküldéséhez kövesd ezt az útmutatót.

Használhatom újra a felhasználónevemet, Riot-azonosítómat, idézőnevemet vagy e-mail-címemet a fiókom törlése után?

Miután a törlés véglegessé vált, a felhasználóneved, Riot-azonosítód, idézőneved és e-mail-címed felhasználhatóak lesznek egy új fiókhoz. De ne feledd! Ha valaki lecsap a lehetőségre, és elhappolja ezeket az adatokat, akkor nincs mit tenni.

Hogyan kérhetem a fiókom törlését?

Bár a fiókod törlése komoly döntés, maga a folyamat nagyon egyszerű. Ha biztos vagy abban, hogy törölni szeretnéd a fiókodat, egyszerűen kattints erre a hivatkozásra az első lépések elvégzéséhez. Még egyszer, utoljára szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy a fiók törlése teljességgel végleges művelet.

 

Hasznos volt ez a cikk?

Nem találod, amit keresel?

A technikai problémáktól a kiborulásig mindenben igyekszünk segíteni! Küldj egy hibajegyet! Hacsak el nem nyeli egy térkapu, hamarosan válaszolunk rá.

/ Küldj egy hibajegyet
Szolgáltató: Zendesk