Γλωσσάρι για τις Μαγοτεχνικές Δημιουργίες

Πλέον όλοι ξέρουμε ότι η Μαγοτεχνία είναι ένα μείγμα τεχνολογίας και μαγείας, αλλά τι σημαίνει αυτό για σας, τον παίκτη; Με λίγα λόγια: σημαίνει ότι αποκτάτε μερικά πολύ ωραία πράγματα. Αλλά καταλαβαίνουμε ότι η μαγεία υψηλού επιπέδου μπορεί να γίνει πολύ περίπλοκη. Παρακάτω θα βρείτε ένα γλωσσάρι που εξηγεί τα διαφορετικά στοιχεία των Μαγοτεχνικών Δημιουργιών. Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις για τις Μαγοτεχνικές Δημιουργίες.

Γλωσσάρι για τις Μαγοτεχνικές Δημιουργίες

Μαγοτεχνικό Σεντούκι

Για να τα αποκτήσετε, πρέπει να πετύχετε Βαθμίδα εξειδίκευσης S- ή υψηλότερη. Μπορείτε να τα αγοράσετε και από το κατάστημα με RP. Τα σεντούκια ξεκλειδώνονται με κλειδιά και έχουν σίγουρα κάποιο περιεχόμενο και ίσως και κάποια ποσότητα βασικής ουσίας. Ορισμένες λεπτομέρειες:

 • Έχετε τέσσερις θέσεις για σεντούκια στο προφίλ σας. Μόλις αποκτήσετε τέσσερα σεντούκια, δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε άλλα, μέχρι να ξεκλειδωθεί μια θέση. Οι θέσεις σεντουκιών ξεκλειδώνονται επτά ημέρες από τη χρονική στιγμή που κλειδώσατε τη θέση, αλλά μόνο μία θέση ξεκλειδώνεται κάθε φορά. Η αγορά σεντουκιών δεν υπολογίζεται σε αυτό το όριο, επομένως μπορείτε να αγοράσετε κι άλλα σεντούκια, ακόμα και αν έχετε κλειδώσει και τις τέσσερις θέσεις. Μπορείτε να αγοράσετε έως 40 σεντούκια την ημέρα.
 • Όταν αποκτήσετε ένα σεντούκι επειδή έχετε φτάσει στη Βαθμίδα εξειδίκευσης S με κάποιον Ήρωα, δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε άλλο σεντούκι με αυτόν τον Ήρωα, μέχρι την αρχή της επόμενης σεζόν. Μπορείτε να δείτε με ποιους Ήρωες έχετε κερδίσει σεντούκια στην καρτέλα «Ήρωες» στο προφίλ σας. Το όριο των σεντουκιών μηδενίζεται κάθε σεζόν.
 • Αν κάποιος στην προκαθορισμένη ομάδα σας πετύχει βαθμίδα S, θα αποκτήσετε κι εσείς ένα σεντούκι! Το σεντούκι που θα αποκτήσετε συνδέεται με τον Ήρωα που παίζετε, επομένως αυτός ο Ήρωας δεν θα μπορεί να κερδίσει άλλα σεντούκια για το υπόλοιπο της σεζόν. Αν στην προκαθορισμένη ομάδα σας, λάβουν πολλοί παίκτες S- ή υψηλότερη βαθμολογία σε ένα μεμονωμένο παιχνίδι, θα δοθεί μόνο ένα σεντούκι για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
 • Μπορείτε να κερδίσετε σεντούκια, μόνο αν παίζετε με κάποιον Ήρωα που έχετε στην κατοχή σας. Άρα, αν νοικιάσετε έναν Ήρωα ή παίξετε με κάποιον από τους δωρεάν Ήρωες της εβδομάδας χωρίς να τον έχετε στην κατοχή σας, δεν θα μπορέσετε να κερδίσετε σεντούκι με αυτόν. Ωστόσο, αν κάποιος συμπαίκτης από την προκαθορισμένη ομάδα σας πετύχει βαθμολογία S με κάποιον Ήρωα που δεν έχει στην κατοχή του, εσείς μπορείτε να κερδίσετε σεντούκι από αυτήν την επίδοση, εφόσον έχετε στην κατοχή σας τον Ήρωα που παίζετε.
 • Το δικαίωμα απόκτησης Μαγοτεχνικών Σεντουκιών συνδέεται πλέον με το σύστημα Τιμής, άρα για να τα αποκτήσετε θα πρέπει να συμμετέχετε σε παιχνίδια και να αποφεύγετε τις ποινές, όπως είναι οι περιορισμοί συνομιλίας και οι αποκλεισμοί. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Περιορισμοί τιμής και Μαγοτεχνικών Δημιουργιών
Μαγοτεχνικό Κλειδί

Τα Κλειδιά ανοίγουν τα Σεντούκια, όπως θα περίμενε κανείς. Τα Θραύσματα Κλειδιού συνδέονται πλέον με το σύστημα Τιμής, άρα για να τα αποκτήσετε θα πρέπει να συμμετέχετε σε παιχνίδια και να αποφεύγετε τις ποινές, όπως είναι οι περιορισμοί συνομιλίας και οι αποκλεισμοί. Τα Θραύσματα δεν πέφτουν αμέσως μετά από τους αγώνες, αλλά εμφανίζονται ενώ περιηγείστε στην εφαρμογή ή την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε, αφού παίξετε μερικά παιχνίδια.

Ο ρυθμός απόκτησης θραυσμάτων για κλειδιά είναι μοναδικός για κάθε παίκτη. Μπορείτε να κερδίσετε έως και 12 Θραύσματα Κλειδιού σε μια περίοδο 4 εβδομάδων, τα οποία θα πρέπει εμφανίζονται μοιρασμένα ομοιόμορφα κατά τη διάρκεια του μήνα. Μετά από τέσσερις εβδομάδες, ο μετρητής μηδενίζεται.

Βασική ουσία

Χρησιμοποιήστε βασική ουσία για να μετατρέψετε τα θραύσματά σας σε μόνιμο περιεχόμενο. Υπάρχουν δύο είδη βασικής ουσίας, που το κάθε ένα είναι μοναδικό για τον αντίστοιχο τύπο θραύσματος: Όταν αποδομείτε Θραύσματα Ήρωα παίρνετε Μπλε Βασική Ουσία, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για να ξεκλειδώσετε Ήρωες. Όταν αποδομείτε Θραύσματα Αμφίεσης παίρνετε διακοσμητική βασική ουσία, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για να ξεκλειδώσετε Αμφιέσεις. Το κόστος σε βασική ουσία για να ξεκλειδώσετε ένα κομμάτι εξοπλισμό αλλάζει ανάλογα με το κόστος του σε RP.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Μπλε Βασική Ουσία μαζί με Διακριτικά Εξειδίκευσης, για να ξεκλειδώσετε τα Επίπεδα Εξειδίκευσης 6 και 7.

Μόνιμο

Ένα ολοκληρωμένο κομμάτι εξοπλισμού στο Απόθεμα Μαγοτεχνικών Λαφύρων σας. Όπως και με τα Θραύσματα, μπορείτε να αποδομήσετε ένα μόνιμο στοιχείο ή να συνδυάσετε τρία μόνιμα για να πάρετε ένα τυχαίο νέο μόνιμο στοιχείο. Φυσικά, μπορείτε να το εξαργυρώσετε για να το προσθέσετε στον λογαριασμό σας...μόνιμα. Όταν ενεργοποιηθούν, τα μόνιμα εξαφανίζονται από το Απόθεμα Μαγοτεχνικών Λαφύρων σας και είναι άμεσα διαθέσιμα για χρήση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα Μόνιμο Στοιχείο Ήρωα, μαζί με Διακριτικά Εξειδίκευσης του ίδιου Ήρωα, για να ξεκλειδώσετε τα Επίπεδα Εξειδίκευσης 6 και 7.

Όταν επιλέξετε την «Αναδόμηση» πρέπει να επιλέξετε 3 μόνιμα θραύσματα που θα χρησιμοποιήσετε. Αυτά τα 3 μόνιμα θραύσματα θα καούν και το αποτέλεσμα προστίθεται αυτόματα στην ομάδα Ηρώων ή αμφιέσεών σας. Σκεφθείτε το καλά πριν το παίξετε χαλαροί και πατήσετε το κουμπί αναδόμησης!
Μυθική Ουσία

Μπορείτε να μετατρέψετε τη Μυθική Ουσία (ΜΟ) σε πακέτα σεντουκιών και κλειδιών ή να τα χρησιμοποιήσετε για να ξεκλειδώσετε άλλο περιεχόμενο. Μερικές φορές, τα σεντούκια περιέχουν και ΜΟ, πέρα από τις υπόλοιπες ανταμοιβές.

 • 10 Μυθική Ουσία: Σεντούκι και Κλειδί
 • 50 Μυθική Ουσία: Μαγοτεχνικό Μάτι
 • 100 Μυθική Ουσία: Μαγοτεχνική Άνι ή Κλέφτρα Ψυχών Βέιν
Θραύσμα Ήρωα

Χρησιμοποιείται για να ξεκλειδώνει Ήρωες Με ένα Θραύσμα Ήρωα μπορείτε να κάνετε τα εξής:

 • Να αναβαθμίσετε ένα Θραύσμα για να προσθέσετε τον Ήρωα στη συλλογή σας. Θα χρειαστείτε μία συγκεκριμένη ποσότητα της σωστής βασικής ουσίας (εξηγείται παρακάτω) για να αναβαθμίσετε ένα Θραύσμα.
 • Να ενεργοποιήσετε ένα Θραύσμα για να «νοικιάσετε» έναν ήρωα για 7 ημέρες. Αυτό καταναλώνει Θραύσμα, οπότε δεν θα μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε ξανά μέχρι να βρείτε ένα άλλο.
 • Να αποδομήσετε ένα Θραύσμα για να το μετατρέψετε σε Μπλε Βασική Ουσία. Τα Θραύσματα έχουν αυξανόμενη αξία σε ΜΒΟ ανάλογα με το κόστος RP του Ήρωα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε Θραύσματα Ήρωα μαζί με Διακριτικά Εξειδίκευσης του ίδιου Ήρωα, για να ξεκλειδώσετε τα Επίπεδα Εξειδίκευσης 6 και 7.

Θραύσμα Αμφίεσης

Παρόμοια με τα θραύσματα Ήρωα, τα Θραύσματα Αμφίεσης ξεκλειδώνουν αμφιέσεις. Μπορείτε να ανακαλύψετε διακοσμητικά θραύσματα για Ήρωες που δεν έχετε, αλλά για να τα εξαργυρώσετε μόνιμα πρέπει πρώτα να αγοράσετε τον Ήρωα. Τα διακοσμητικά θραύσματα μπορεί να ανήκουν σε οποιαδήποτε αμφίεση μη περιορισμένης έκδοσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρείτε την αμφίεση DJ Sona, αλλά δεν θα βρείτε την αμφίεση Αήττητος Τζάρβαν ο Δ'. Μπορείτε να δείτε τη λίστα με το περιεχόμενο που εξαιρείται εδώ. Μπορείτε να αναδομήσετε τρία Θραύσματα αμφίεσης για να αποκτήσετε μια τυχαία μόνιμη αμφίεση. Η σπανιότητα των αναδομημένων θραυσμάτων δεν έχει καμία σχέση με τη μόνιμη αμφίεση που θα βγει!

Να σημειωθεί ότι η χρήση ενός θραύσματος για την ενοικίαση μιας αμφίεσης («ενεργοποιώντας την») θα το καταναλώσει. Νοικιάστε με προσοχή!

Θραύσμα Αμφίεσης Ματιού
Παράδειγμα Θραύσματος Ματιού Ηλιακού Δίσκου στο League of Legends

Μπορείτε να αναβαθμίσετε, ενεργοποιήσετε, αναδομήσετε και αποδομήσετε αυτά τα θραύσματα, όπως ακριβώς και τα Θραύσματα Αμφίεσης. Τα Θραύσματα Ματιού που έχουν αναδομηθεί δεν θα προσφέρουν περιορισμένες αμφιέσεις ματιού, όπως η αμφίεση ματιού Πρωταθλήματος.

Διακριτικό Εξειδίκευσης

Τα Διακριτικά Εξειδίκευσης μπορούν να συνδυαστούν με θραύσματα Ήρωα, μόνιμο περιεχόμενο ή βασική ουσία στον πάγκο δημιουργιών για να ξεκλειδωθούν τα επίπεδα Εξειδίκευσης Ήρωα 6 και 7. Τα Διακριτικά Εξειδίκευσης συνδέονται αποκλειστικά με τον Ήρωα με τον οποίο τα ξεκλειδώνετε και κάθε βαθμίδα έχει τις δικές της απαιτήσεις:

 • Τα Διακριτικά Εξειδίκευσης 6 απαιτούν βαθμολογία S-, S ή S+ με έναν Ήρωα που έχετε φτάσει ήδη στο Επίπεδο Εξειδίκευσης 5. Για να ξεκλειδώσετε το Επίπεδο Εξειδίκευσης 6 αυτού του Ήρωα, πρέπει να συνδυάσετε δύο Διακριτικά Εξειδίκευσης 6 με ένα θραύσμα ή κάποιο μόνιμο κομμάτι περιεχομένου του συγκεκριμένου Ήρωα ή με 2450 Μπλε Βασική Ουσία.
 • Τα Διακριτικά Εξειδίκευσης 7 απαιτούν βαθμολογία S ή S+ με έναν Ήρωα που έχετε φτάσει ήδη στο Επίπεδο Εξειδίκευσης 6. Για να ξεκλειδώσετε το Επίπεδο Εξειδίκευσης 7 αυτού του Ήρωα, πρέπει να συνδυάσετε τρία Διακριτικά Εξειδίκευσης 7 με ένα θραύσμα ή κάποιο κομμάτι περιεχομένου του συγκεκριμένου Ήρωα ή με 2950 Μπλε Βασική Ουσία.
¿Fue útil este artículo?

¿No encuentras lo que buscas?

¡Estamos aquí para ayudaros, ya sea algo técnico o sobre comportamiento! ¡Envía una solicitud! A menos que se pierda en un portal, no tardaremos en ponernos en contacto contigo.

/ Enviar una solicitud
Tecnología de Zendesk